09  september 2021

Spiegel je business Westfriesland

9 september, 16 september, 23 september en 30 september ONLINE

Samen werken aan een toekomstbestendige onderneming

         

Leuk dat je er bij bent!

Via deze pagina kan je als ondernemer woonachtig in Westfriesland (NH) aanmelden voor het programma 'Spiegel je business'. Deelname is kosteloos. Dit wordt mogelijk gemaakt door jouw gemeente. Uiteraard verwachten we van jou wel dat je aanwezig bent tijdens de trainingen en dat je actief aan de slag gaat met de verkregen kennis en inzichten. 

Programma:

Elke training duurt maximaal twee en half uur en start om 09.00 uur. De trainingen staan in het teken van informeren, inspireren en faciliteren. Na afloop van elke training heb je nieuwe inzichten om te werken aan een toekomstbestendig bedrijf. 

Boostpakket

Indien je deelneemt aan ons programma krijg je voor aanvang het bootspakket thuis gestuurd. Dit pakket heeft een waarde van  €95,-- en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Inspirerend e-book;
  • Toegang tot '365 dagen samen sterk' van Het Ondernemerscollectief
  • Werkboek 'Toekomstbestendig ondernemen'
  • Canvas 'Spiegel je business' op A3;
  • Kladblok, pen en post its ;
  • Thee, koffie en een energiebar.

Deelnemen

Ben jij als ondernemer op zoek naar kennis en inspiratie en wil je samen met ons bouwen aan jouw onderneming. Schrijf je hieronder dan direct in. Je ontvangt dan direct een bevestiging voor de eerste training. Vervolgens wordt je automatisch uitgenodigd voor de vervolg trainingen. Ben je verhinderd en kan je niet deelnemen neem dan tijdig contact met ons op.

 

Contact

Heb je specifieke ondernemersvragen of wil je meer weten over ons aanbod? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Partners

Startersloket

Stichting Startersloket ondersteunt gemeenten en het bedrijfsleven bij het creëren van een gezond ondernemersklimaat. Hierbij fungeert het Startersloket als verbindende factor tussen de overheid, bedrijfsleven en het onderwijs.

Het doel van het Startersloket is het succesvol op weg helpen van de (startende) ondernemer.

Naar website

Werksaam Westfriesland

WerkSaam Westfriesland staat voor werk, ontwikkeling en inkomen. Wij helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op weg naar werk. Dit zijn mensen die geen baan hebben en zonder hulp ook moeilijk een baan vinden. Zolang werken nog een stap te ver is, zorgen wij voor inkomensondersteuning. Wij werken voor de inwoners van de zeven Westfriese gemeenten. Het talent van de werkzoekende en de wens van de werkgever zijn voor ons het belangrijkste.

Naar website