Erik Broekhuijsen

Voor de mensen die mij nog niet kennen, ik ben Erik Broekhuijsen. In het dagelijks leven ondernemer. Soms voor kortere en soms voor langere tijd ook aan andere projecten of bedrijven verbonden. 

Professioneel plannenmaker. Want soms kom je er zelf even niet uit... En dat werken 'aan' je bedrijf; hoe doe je dat in de praktijk? In mijn fascinerende carrière, waarbij ik in een aantal verschillende branches met diverse teams heb mogen samenwerken, heb ik een groot aantal bedrijven zowel groot als klein mogen helpen om resultaat te boeken.

Spreker kennissessie ‘Acquisitie’

HET RESULTAAT
✔ Je krijgt helder wat er goed gaat
✔ Je gaat werken aan je bedrijf
✔ Je leert de taal van jouw potentiële klant verstaan

Ik help groeiende ondernemers die praktisch hun bedrijfsplan willen updaten. Teams die een schaalbaar en uitvoerbaar systeem willen hebben. Maar ook help ik scale-ups plus doorgewinterde ceo’s als boardroom sparringpartner. En ik adviseer ondernemers die echt willen verder klimmen naar het volgende niveau.

Uiteraard ben ik best wel een beetje een ★ DIGITAL NERD ★ dus dat wat we aan intelligente marketing en sales funnels kunnen automatiseren leer ik je uitwerken en uitbesteden. Ik word blij van ♥ echte bedrijven.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?
Laten we dan eerst eens kennismaken.

☏ 085 40 12396 ✉ erik@hetdagdeel.nl

OVER MEZELF:
★ Kan vertalen tussen idee, plan en doel in gewone mensentaal
★ Enorm inlevingsvermogen in de drijfveren van een ondernemer
★ Interim beschikbaar voor leuke projecten in binnen- en buitenland

Raymond Greuter | Spreker kennissessie 'Financiering en groei'

Joeri Goede | Dagvoorzitter | Spreker kennissessie 'Operatie appelboom'

agenda

Data ophalen ...