Joeri Goede

Mijn motto is 'alleen ga je sneller, maar samen kom je verder'. Vanuit ons 'Spiegel je business' programma wil ik daarom ook samen met jou aan de slag met het toekomstbestendig maken van jouw onderneming. 

Spreker workshop 'Toekomstbestendig ondernemen'

Als initiatiefnemer van Stichting Startersloket en als bedrijfskundige, begeleid ik (startende) ondernemers. Dit doe ik niet alleen, maar met een mooi team en vele specialisten. Mijn doel is het creëren en uitbouwen van een ecosysteem in de wereld van de (startende) ondernemer.

Namens Stichting Startersloket verzorg ik trainingen en workshops gerelateerd aan het ondernemerschap. Daarnaast organiseren wij samen met regionale kennis- en netwerkpartners evenementen om te informeren en te inspireren richting het ondernemerschap.

Spiegel je business

Vanuit het klankbord die wij (startende) ondernemers bieden met ons team, hebben wij een nieuw businessmodel ontwikkeld. Operatie Appelboom is dé nieuwe methode om als ondernemer te denken in kansen. Hoe zorg jij als ondernemer voor een gezonde toekomst van jouw bedrijf? Daar kom je achter aan de hand van onze appelboom methode. 


Regelmatig word ik door o.a. onderwijsinstellingen, gemeenten, bedrijven en organisaties ingezet om mijn kennis en expertise te delen en waar mogelijk verbindingen te realiseren. Verder ben ik continue op zoek naar nieuwe kansen om het ondernemersklimaat van de (startende) ondernemer te verbeteren.

Ben jij ook actief in de wereld van de (startende) ondernemer of outplacement en ben je op zoek naar een klankbord, coach, spreker of dagvoorzitter neem dat gerust contact met mij op via joeri@startersloket.nl of 06-44962541

Programma 'Spiegel je business'

Hier lees je meer over ons volledige programma.

agenda

Data ophalen ...

Blog

3 dingen die je kunt doen om financieel gezond te ondernemen


In 4 stappen werken aan de gezondheid van je bedrijf


Lees meer