Joeri Goede

Mijn motto is 'alleen ga je sneller, maar samen kom je verder'. Ben jij ook een echte verbinder die graag opzoek gaat naar nieuwe kansen? Ga je ook graag nieuwe samenwerkingen aan? Dan moeten wij zeker in contact komen met elkaar.

Dagvoorzitter

Als initiatiefnemer van het Startersloket en als bedrijfskundige, begeleid ik (startende) ondernemers. Dit doe ik niet alleen, maar met een mooi team en vele specialisten. Mijn doel is het creëren en uitbouwen van een ecosysteem in de wereld van de (startende) ondernemer.

Namens het Startersloket verzorg ik trainingen en masterclasses gerelateerd aan het ondernemerschap en bied ik samen met ons team begeleiding aan startende ondernemers richting het ondernemerschap. Daarnaast organiseren wij samen met regionale kennis- en netwerkpartners evenementen om te informeren en te inspireren richting het ondernemerschap.

🍎Operatie Appelboom🍎
Vanuit het klankbord die wij (startende) ondernemers bieden met ons team, hebben wij een nieuw businessmodel ontwikkeld. Operatie Appelboom is dé nieuwe methode om als ondernemer te denken in kansen. Hoe zorg jij als ondernemer voor een gezonde toekomst van jouw bedrijf? Daar kom je achter aan de hand van onze appelboom methode.

Regelmatig word ik door o.a. onderwijsinstellingen, gemeenten, bedrijven en organisaties ingezet om mijn kennis en expertise te delen en waar mogelijk verbindingen te realiseren. Verder ben ik continue op zoek naar nieuwe kansen om het ondernemersklimaat van de (startende) ondernemer te verbeteren.

Ben jij ook actief in de wereld van de (startende) ondernemer of outplacement en ben je op zoek naar een klankbord, coach, spreker of dagvoorzitter neem dat gerust contact met mij op via joeri@startersloket.nl of 06-44962541

Erik Broekhuijsen | Spreker kennissessie ‘Acquisitie’

Raymond Greuter | Spreker kennissessie 'Financiering en groei'

Jeanine Jansen | Spreker kennissessie 'Persoonlijk leiderschap'

agenda

Data ophalen ...