Over ons

Wie zijn wij?

'Spiegel je business' is een initiatief van Stichting Startersloket. Ons doel is het informeren en inspireren van ondernemers. Onze activiteiten zijn laagdrempelig en voor iedere ondernemer toegankelijk.

 

Ons team

Joeri Goede 

Joeri is initiatiefnemer van 'Spiegel je business' en is het eerste aanspreekpunt. Joeri is samen met Martijn initiatiefnemer van Stichting Startersloket en is tevens jarenlang adviseur geweest bij de Kamer van Koophandel. Hij weet dus exact wat er speelt bij de ondernemer. Joeri onderzoekt regionale samenwerkingen, ondersteunt (startende) ondernemers en staat regelmatig op de bühne voor het verzorgen van een workshop of trainingen.

joeri@startersloket.nl | 06-449 625 41

Martijn Pennekamp 

Martijn is mede initiatiefnemer van Stichting Startersloket en daarnaast is hij de oprichter van het grootste startersplatform van Nederland: ikwordzzper.nl. Martijn heeft jarenlange ervaring in begeleiding en coaching van de startende ondernemer.

Janneke Neefjes 

Janneke is onze adviseur ondernemerschap. Zij is onze specialist als het gaat om vraagstukken bij (startende) ondernemers en staat hen graag te woord. Met een achtergrond in verzekeringen en de Kamer van Koophandel weet zij ondernemers te adviseren en hun vragen te beantwoorden. Ook is zij de organisatorische motor achter onze programma's en evenementen.

janneke@startersloket.nl| 085-488 1233

Frank Baltes 

Frank is als project- en ondernemersadviseur werkzaam bij onze initiatieven. Frank is voormalig Kamer van Koophandel adviseur en verzorgt regelmatig trainingen aan (startende) ondernemers. Frank is als programmamanager verantwoordelijk voor ons 'Spiegel je business' programma.

frank@startersloket.nl | 085-488 1233

Programma 'Spiegel je business'

Hier lees je meer over ons volledige programma.

Contact

Heb je specifieke ondernemersvragen of wil je meer weten over ons aanbod? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

agenda

Data ophalen ...

Blog

3 dingen die je kunt doen om financieel gezond te ondernemen


In 4 stappen werken aan de gezondheid van je bedrijf


Lees meer