Over ons

Wie zijn wij?

'Spiegel je business' is een initiatief van het Startersloket. Ons doel is het informeren en inspireren van ondernemers. Onze activiteiten zijn laagdrempelig en voor iedere ondernemer toegankelijk.

Samenwerking

Ons doel is om dit evenement aan te bieden en te organiseren in samenwerking met bijvoorbeeld ondernemersorganisaties, gemeenten en banken. Door een 'Spiegel je business' evenement te organiseren willen wij een bijdrage leveren aan een beter ondernemersklimaat. Geïnteresseerd in, of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons via het contactformulier.

Ons team

Joeri Goede

Joeri is initiatiefnemer van het Startersloket en is hét aanspreekpunt. Joeri is jarenlang adviseur geweest bij de Kamer van Koophandel en weet dus exact wat er speelt bij de  ondernemer. Joeri onderzoekt regionale samenwerkingen, ondersteunt (startende) ondernemers en staat regelmatig op de bühne voor het verzorgen van een workshop of masterclass.

joeri@startersloket.nl | 06-449 625 41

Martijn Pennekamp

Martijn is mede initiatiefnemer van het Startersloket. Daarnaast is hij de oprichter van het grootste startersplatform van Nederland: ikwordzzper.nl. Martijn heeft jarenlange ervaring in begeleiding en coaching van de startende ondernemer.

Janneke Neefjes

Janneke is onze adviseur ondernemerschap. Zij is onze specialist als het gaat om vraagstukken bij (startende) ondernemers en staat hen graag te woord. Met een achtergrond in verzekeringen en de Kamer van Koophandel weet zij ondernemers te adviseren en hun vragen te beantwoorden. Ook is zij de organisatorische motor achter onze evenementen.

janneke@startersloket.nl| 085-488 1233

Frank Baltes

Frank is als project- en ondernemersadviseur werkzaam bij onze ondernemersplatformen. Frank is voormalig Kamer van Koophandel bedrijvenadviseur en ondersteunt Starten.nl middels het verzorgen van seminars, het verzamelen en bundelen van partijen en informatie en het geven van bedrijfsadvies aan (startende) ondernemers. Daarnaast is Frank actief als projectleider voor het nieuwe ondernemersplatform Het Horecacollectief. Dit collectief ondersteunt en biedt voordelen aan (startende) ondernemers binnen de horecabranche.

frank@startersloket.nl | 085-488 1233

agenda

Data ophalen ...