Toekomstbestendig ondernemen

Zeker in deze tijd is het belangrijk, en voor velen noodzakelijk, om te kijken naar de toekomst. Hoe loods je op korte termijn je bedrijf door deze moeilijke periode? En hoe maak je op lange termijn je bedrijf klaar voor de toekomst? Dit vraagt om een kritische blik in de spiegel om te ontdekken hoe je er nu voor staat en waar je straks naar toe wilt. 

Ondernemen is vooruit kijken

In de training “Toekomstbestendig ondernemen” houden wij je een persoonlijke en zakelijke spiegel voor. Je maakt kennis met het programma en ons canvas ”Spiegel je business”. Aan de hand van dit model:

  • kijken we naar jouw successen, vaardigheden en drijfveren;
  • ga je kritisch nadenken over jezelf, je bedrijf, je klant en je omgeving;
  • stimuleren we creativiteit en vernieuwing;
  • maak je kennis met de onderwerpen die van belang zijn om je bedrijf gezond en toekomstbestendig te maken.

Tijdens de training doorloop je stapsgewijs ons canvas en behandelen we de volgende onderwerpen: successen, bedrijfsidee, product en markt, omgeving, marketing, organisatie en financiën.

Na het volgen van deze training heb je een nieuwe kijk op je bedrijf. Op basis van nieuwe inzichten en diverse handreikingen kan je op gestructureerde wijze aan de slag om je bedrijf toekomstbestendig te maken. Deze training is een goed begin, maar om echt stappen vooruit te zetten is er meer nodig. Na deze training volg je dan ook nog drie andere verdiepende trainingen om daadwerkelijk stappen te zetten op het gebied van vernieuwen, verkopen en financiën. 

Deze training wordt verzorgd door Frank Baltes en Joeri Goede. Lees hier de blog: 'In 4 stappen werken aan de gezondheid van je bedrijf'.  

Ook ga je als ondernemer aan de slag met jouw persoonlijke werkboek ‘Toekomstbestendig ondernemen’. Zo zet je gestructureerde stappen richting jouw toekomst.

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Blog Frank Baltes

In 4 stappen werken aan de gezondheid van je bedrijf

Joeri Goede | Spreker workshop 'Toekomstbestendig ondernemen'

Programma 'Spiegel je business'

Hier lees je meer over ons volledige programma.