Toekomstbestendig ondernemen

Als ondernemer wordt je snel opgeslokt door de waan van de dag. Maar juist nu is het belangrijk om ook vooruit te kijken en je bedrijf toekomstbestendig te maken. Ondernemen is niet alleen werken in je bedrijf maar ook aan je bedrijf. Dit vraagt om een kritische blik in de spiegel om te ontdekken hoe je er nu voor staat en waar je straks naar toe wilt. Niet eenvoudig, dus we helpen je met nieuwe kennis, inzichten en handige hulpmiddelen verder op weg!

Ondernemen is vooruit kijken

In de training “Toekomstbestendig ondernemen” houden wij je een persoonlijke en zakelijke spiegel voor. Zo maakt je kennis met de break-out cirkel en ons canvas ”Spiegel je business”. Met deze hulpmiddelen maak je jouw bedrijf toekomstbestendig. 

Door het volgen van de training:

  • ga je kritisch nadenken over jezelf, je bedrijf, je klant en je omgeving
  • leer je los te komen van de waan van de dag
  • ben je in staat betere doelen te stellen
  • ga je strategisch ondernemen aan de hand van ons unieke canvas

Na het volgen van deze training heb je een nieuwe kijk op je bedrijf en de omgeving. Op basis van nieuwe inzichten en diverse handreikingen kan je op gestructureerde wijze aan de slag om je bedrijf toekomstbestendig te maken. Deze training is een goed begin, maar om echt stappen vooruit te zetten is er meer nodig. Na deze training volg je dan ook nog drie andere verdiepende trainingen om daadwerkelijk stappen te zetten op het gebied van creativiteit, marketing en financiën. Ook ga je als ondernemer aan de slag met jouw persoonlijke werkboek ‘Toekomstbestendig ondernemen’. Zo zet je gestructureerde stappen richting jouw toekomst.

Deze training wordt verzorgd door Frank Baltes en Joeri Goede. Lees hier de blog: 'In 4 stappen werken aan de gezondheid van je bedrijf'.  

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

agenda

Data ophalen ...

Blog

5 tips om als ondernemer jouw creativiteit aan te wakkeren


Klanten boeien, binden en behouden in 10 vragen


Lees meer