09  september 2021

Spiegel je business Hollands Kroon

9 september, 16 september, 23 september en 30 september ONLINE

Samen werken aan een toekomstbestendige onderneming

         

Leuk dat je er bij bent!

Via deze pagina kan jij je als ondernemer woonachtig in de gemeente Hollands Kroon aanmelden voor het programma 'Spiegel je business'. Deelname is kosteloos. Dit wordt mogelijk gemaakt door jouw gemeente en de Ondernemers Federatie Hollands Kroon. Uiteraard verwachten we van jou wel dat je aanwezig bent tijdens de trainingen en dat je actief aan de slag gaat met de verkregen kennis en inzichten. 

Programma:

Elke training duurt maximaal twee en half uur en start om 09.00 uur. De trainingen staan in het teken van informeren, inspireren en faciliteren. Na afloop van elke training heb je nieuwe inzichten om te werken aan een toekomstbestendig bedrijf. 

Boostpakket

Indien je deelneemt aan ons programma krijg je voor aanvang het bootspakket thuis gestuurd. Dit pakket heeft een waarde van  €95,-- en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Inspirerend e-book;
  • Toegang tot '365 dagen samen sterk' van Het Ondernemerscollectief
  • Werkboek 'Toekomstbestendig ondernemen'
  • Canvas 'Spiegel je business' op A3;
  • Kladblok, pen en post its ;
  • Thee, koffie en een energiebar.

Deelnemen

Ben jij als ondernemer opzoek naar kennis en inspiratie en wil je samen met ons bouwen aan jouw onderneming. Schrijf je hieronder dan direct in. Je ontvangt dan direct een bevestiging voor de eerste training. Vervolgens wordt je automatisch uitgenodigd voor de vervolg trainingen. Ben je verhinderd en kan je niet deelnemen neem dan tijdig contact met ons op.

Partners

Gemeente Hollands Kroon

Wil je je gaan vestigen als ondernemer in de gemeente Hollands Kroon? Informeer naar bestemmingsplannen, vestigingseisen, bedrijventerreinen en bedrijfsgebouwen in jouw gemeente.

Naar website

Ondernemers Federatie Hollands Kroon

De doelstelling van de Ondernemers Federatie (OFHK) is het waarborgen van een goede belangenbehartiging voor de ondernemers uit Hollands Kroon. De OFHK draagt zorg voor het afstemmen en agenderen van standpunten over (voor ondernemers) relevante onderwerpen en biedt een duidelijk aanspreekpunt voor de gemeente en andere lokale en bovenlokale organisaties . De OFHK heeft regulier overleg met de gemeente en participeert in diverse werkgroepen. De belangrijke deelgebieden daarbij zijn te vinden in onze Speerpuntennotitie die regelmatig geactualiseerd wordt.

Naar website