17  november 2022

Spiegel je business Zaanstreek-Waterland

27 oktober, 3 november, 10 november, 17 november ONLINE

Samen werken aan een toekomstbestendige onderneming

         

Leuk dat je er bij bent!

Ben jij als ondernemer op zoek naar kennis en inspiratie en wil je samen met ons bouwen aan jouw onderneming? Via deze pagina kan je je als ondernemer woonachtig in Zaanstreek-Waterland(NH) aanmelden voor het programma 'Spiegel je business'. Deelname is kosteloos. Dit wordt mogelijk gemaakt door jouw gemeente in Zaanstreek-Waterland in samenwerking met ZW Werkt Door.

Programma:

Elke training duurt ± anderhalf uur en start om 19.30 uur. De trainingen staan in het teken van informeren, inspireren en faciliteren. Na afloop van elke training heb je nieuwe inzichten om te werken aan een toekomstbestendig bedrijf. Uiteraard verwachten we van jou wel dat je aanwezig bent tijdens de trainingen en dat je actief aan de slag gaat met de verkregen kennis en inzichten. 

Boostpakket

Als je deelneemt aan ons programma krijg je voor aanvang het boostpakket thuis gestuurd. Dit pakket heeft een waarde van  €95,-- en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Inspirerend e-book;
  • Toegang tot '365 dagen samen sterk' van Het Ondernemerscollectief
  • Werkboek 'Toekomstbestendig ondernemen'
  • Toegang tot ons forum
  • Canvas 'Spiegel je business' op A3;
  • Kladblok, pen en post its ;
  • Thee, koffie en wat lekkers!

Deelnemen

Interesse? Meld je hieronder aan. Je ontvangt direct een bevestiging voor de eerste training. Vervolgens word je automatisch uitgenodigd voor de vervolgtrainingen. Het boostpakket wordt een week voor de start van de eerste training naar je verzonden. Ben je verhinderd en kan je niet deelnemen neem dan tijdig contact met ons op.

 

Partners

Stichting Startersloket helpt startende ondernemers in de voorbereiding op het ondernemerschap. Het starten van een eigen onderneming doe je namelijk niet zomaar. Een goede voorbereiding is belangrijk om de juiste keuzes te maken. Wij helpen je daarbij graag verder op weg! Je kunt bij het Startersloket terecht voor verschillende vormen van advies en begeleiding. Wij werken onafhankelijk, zijn toegankelijk
en werken altijd met deskundige adviseurs en coaches. Een goede start is het halve werk!